CHRISTINE VERSTAAT HET VERKOOPVAK ALS GEEN ANDER!

Ik heb bij Christine een verkooptraining gevolgd waarin we samen gewerkt hebben aan mijn verkoopproces.

Ik verkoop een business school aan zelfstandige ondernemers en ik liep er tegenaan dat potentiële klanten vaak hun beslissing uitstellen.

Samen met Christine heb ik de boodschap aangescherpt van de business school waardoor mijn potentiële klant zich er beter in herkent, hebben we een salesscript opgesteld en heeft ze me actief gecoacht op het wegnemen van bezwaren in mijn verkoopgesprekken. Super veel geleerd en bereikt in 1 dag! Christine is van de eerlijke verkoop, ze verkoopt geen sprookjes en dat vind ik heel fijn. Haar ervaring met verkoop is zeer breed, ze weet waar ze het over heeft en verstaat het verkoopvak als geen ander.


Fiona Zwart