IK GA NU ZELFVERZEKERD EN MET PLEZIER OP PAD

Christine heeft drie dingen voor mij betekend. Allereerst heeft zij ons hele team een hele adequate salestraining gegeven, specifiek gericht op het doel en doelgroep van onze beurs. Hierdoor waren we voorbereid en stonden we met plezier en succes ons nieuwe product te verkopen. Allen zonder eerdere saleservaring! Verder heeft ze voor Madaga veel betekend op het gebied van klantenacquisitie. Ze is hier zelf mee aan de slag gegaan en heeft mij en mijn collega’s alle tools, kennis en coaching gegeven die we hiervoor nodig hadden. Hierdoor ging ik zelfverzekerd, voorbereid en met plezier op pad of aan de telefoon. Daarnaast heeft Christine mij gecoacht op communicatie door me te leren benoemen wat ik voel, en wat een situatie met me doet. Ik voelde een hele positieve vibe bij haar, ze luistert en benoemt wat ze ziet. Hierdoor kreeg ik de juiste woorden voor mijn gevoel, en voelde ik me sterker. Ik liep steeds weg met het gevoel “zo moeilijk is het niet, ik kan het ook gewoon zo zeggen”. Doordat we nu als we ergens mee zitten het tegen de ander zeggen werken we veel beter samen in ons team. Christine is een echte inspiratie voor me door te laten zien hoe aanstekelijk enthousiasme is!

 

Ester Ruijter, Brand Manager bij Madaga