JE BENT GOUD WAARD!

‘Ik heb een verkooptraining van Christine gevolgd. Zij heeft een inspirerende en pakkende manier van trainen. Nou, ik verkocht mezelf niet zo goed. Ik ben goed in mijn vak als interimmanager, maar mezelf verkopen? Geen idee…

De eyeopeners waren verbluffend simpel, je potentiele opdrachtgever heeft iets nodig en ik… ik kan dat leveren. Dus de gedachte ‘ik moet scoren, ik moet die opdracht’ laat ik nu gaan…

Ik werk nu vanuit de gedachte, ‘men heeft mij hard nodig en ik kan ze helpen’. Dit maakt dat ik veel zelfverzekerder het gesprek aanga.

Nu heb ik bij mijn huidige opdrachtgever een vervolgopdracht aangeboden gekregen. Normaliter zou ik denken YES, en meteen toehappen. Nu ben ik eerst het gesprek aangegaan over de inhoud van de opdracht, heb ik uitgelegd wat ik hierin te bieden heb en wat dit dan gaat kosten.

Resultaat: een leuke opdracht tegen een marktconform tarief met leuke voorwaarden.

Christine Coenen, je bent echt een topper, je houdt het heel simpel. Je haalt bij mij de ‘angst’ er vanaf en hebt me geleerd dat geloven in wat je kunt en weten wat je waard bent een succesvollere manier is om met opdrachtgevers in gesprek te gaan. Angst loslaten en je kracht benutten.’

Dank je wel Christine, voor mij ben je goud waard!

    Ralf Smids, interimmanager Koraal