MIJN MANIER VAN VERKOPEN IS VERANDERD

‘Kort samengevat: de training van Christine was geweldig. Ik had geen verkoopervaring en had best een lastige tijd totdat ik Christine ontmoette. Hoewel ik al heel wat verkoopadvies ontvangen had, was het pas na de ééndaagse training met Christine dat ik de verkooptips ook echt begreep en het grotere geheel kon zien.

Tijdens de training kwamen onderwerpen aan bod als je mindset, de structuur van het verkoopgesprek alsmede veel voorbeelden uit de praktijk. Hoe te reageren in bepaalde situaties en welke vragen je het beste kunt stellen. Gedurende de training had ik niet alleen veel plezier, ik beleefde ook een aantal ‘aha’ momenten waardoor ik me gelijk realiseerde dat ik mijn manier van verkopen en adviseren echt zou gaan veranderen. Dat kon ik gelijk de volgende dag in de praktijk brengen. Het resultaat is dat ik nu echt meer plezier heb in het verkopen van onze programma’s en dat ik ook betere resultaten boek. Ook had ik het genoegen om recentelijk een online training omgaan met klachten bij Christine te volgen. Ook deze keer was ik onder de indruk van haar training en haar manier van coachen. Super bedankt voor 2 effectieve trainingen die mij enorm geholpen hebben.’

Mareike Perko, Regional Manager EF Education First, Duitsland