Online Trainingen

Wil jij het maximale uit een training halen in zo min mogelijk tijd?

Online Trainingen zijn een uitkomst

Soms is het lastig om je (verkoop)personeel tegelijkertijd een training te laten doorlopen. Wie neemt nog de telefoon op? Veel bedrijven worstelen met deze logistieke organisatie. Daarom bied ik ook online training en coaching aan. Zo voorkom je dat personeel één of meerdere dagen niet op kantoor is of dat de verkoopafdeling onbemand is.

Online Trainingen op maat

Je kunt bij mij 2 complete online trainingen volgen. De training ‘omgaan met telefonische klachten’ en de training ‘klantcontact inbound’. Medewerkers kunnen deze trainingen 24/7 individueel volgen wanneer en waar het hen uitkomt. In deze tijd wel zo makkelijk. Het maakt niet uit of je de training vroeg in de ochtend volgt of later op de dag. Je hoeft ook niet meteen de hele training aan een stuk te volgen. Je kunt op ieder gewenst moment stoppen en de training weer op een later moment hervatten. Het is mogelijk om deze online trainingen te combineren met een online training op maat voor jouw organisatie. We gaan dan aan de slag met echte cases uit de praktijk.

De combinatie van off- en online leren heeft veel voordelen. In de video hieronder vertellen een klant en ikzelf graag meer over blended learning!

Wil je meer weten over mijn online trainingen of heb je interesse in een blended learning traject? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Contact