‘Christine, Je haalt bij mij de ‘angst’ van het verkopen af en hebt me geleerd dat geloven in wat je kunt en weten wat je waard bent een succesvollere manier is om met opdrachtgevers in gesprek te gaan.’ Een groter compliment dan dit kan ik niet krijgen! Dan is mijn missie geslaagd!

Mensen worden pas succesvol in verkopen als ze het ook echt leuk vinden! Ik vind het geweldige uitdaging om mensen uit de weerstand te halen en ze te laten ervaren dat verkopen, en alles wat daarmee samenhangt, niets anders is dat het helpen van je klant! Of dat nu een externe of een interne klant is!
Inzicht krijgen in jezelf, reflecteren op je gedrag en je manier van communiceren is hierbij van cruciaal belang!

Sinds 2002 ben Ik gecertificeerd trainer en coach.
Mijn stijl van trainen en coachen wordt door deelnemers vaak omschreven als zeer praktijkgericht, down-to-earth, levendig, en met een flinke dosis humor en zelfspot! Mijn jarenlange ervaring in de verkoop zet ik volop in tijdens mijn trainingen. Plezier hebben in wat ik doe, geldt voor mij zeker als ik train of coach!

In mijn trainingen en coaching maak ik graag gebruik van de verhelderende DISC-methode. Meer begrip, inzicht in eigen gedrag en vooral ook onderling begrip is vaak de mooie uitkomst van de DISC Analyse. Verkopers kunnen hun communicatie naar en hun relatie met de klant verbeteren en verkoopmanagers kunnen effectiever gaan leidinggeven.

Inmiddels heb ik meer dan duizenden mensen getraind.
Ik doe dit in het Nederlands, en in het Engels. Ik spreek ook Spaans, Frans en Duits. Dat is handig als ik mensen individueel coach of groepen train met diverse nationaliteiten.