Wil jij geen tijd verspillen en direct aan de slag?

Voor wie is Coaching bedoeld?
Coaching is geschikt voor (sales)managers, (verkoop)medewerkers, (verkoop)teams of zelfstandig ondernemers die behoefte hebben aan:

  • een intensieve (individuele) begeleiding
  • een specifieke vraag hebben waar ze mee geholpen willen worden
  • meteen aan de slag willen
  • geen tijd willen verspillen
  • naast een training extra begeleiding willen

Hoe lang duurt een traject?

Dit hangt helemaal af van jouw specifieke behoefte. Het kan zijn dat je met een uur coaching of een halve dag geholpen bent, maar het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld meer nodig hebt. Dit kunnen we samen overleggen en dan bepalen welk traject voor jou of je team het meest geschikt is.

‘Ik heb het voorrecht gehad een coaching traject te mogen doorlopen van Christine. Dit traject was intensief, confronterend en ontzettend leerzaam. Christine heeft mij (persoonlijke) inzichten gegeven waardoor ik meer ontspannen naar sales kan kijken. Een waardevolle besteding van mijn tijd. Ik kan haar van harte aanbevelen op een moment dat je een boost nodig hebt in je verkoopvaardigheden,’
Jasper van Ommen, Relatiemanager bij Merces BV.

Met welke vragen heb ik klanten zoal geholpen?

  • Hoe kan ik meer uit mijn verkoopgesprekken halen?
  • Hoe word ik een betere coach voor mijn verkoopmedewerkers?
  • Hoe kan ik de communicatie met mijn collega’s verbeteren?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet over mijn grenzen ga?

Mijn ervaring met Christine als coach was fantastisch. De doel van de coaching was te leren om beter mijn grenzen aan te geven en te kunnen loslaten. Vanaf de eerste sessie was er een natuurlijke klik en verbinding wat zorgde voor enorm veel vertrouwen. Ik heb de sessies als zeer leerzaam (en ook intens) ervaren. De coaching heeft mij veel inzichten gegeven. Ik heb veel tips van Christine gekregen hoe ik nu verder kan. Christine is heel professioneel. Haar enthousiasme en uitstraling zorgen voor veel positieve energie. Ik zou Christine heel erg willen aanbevelen als coach.’
Agata Tierebieniec, Head of ABC Services

Meer informatie over Have Fun Sales Coaching?
Wil jij weten of een Coaching voor jou de beste optie is? Maak dan vrijblijvend een afspraak met mij. Bel 06 24759267 of gebruik de onderstaande contactbutton.

Contact