Trainingen op maat

Mijn trainingen zijn altijd maatwerk. Ik leef me in in jouw organisatie, je medewerkers en de producten of diensten die je verkoopt. Zo kan ik een training neerzetten die goed aansluit bij jouw dagelijkse praktijk. Afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden ontwikkel ik een training of trainingstraject, eventueel gecombineerd met ‘coaching on the job’ en een online training.

In mijn trainingen gaan we vaak aan de slag met een of meerdere van de volgende vragen:

  • Hoe voer ik een gestructureerd, succesvol verkoopgesprek?
  • Hoe ga ik om met bezwaren van klanten?
  • Hoe ga ik om met ‘lastige’ klanten?
  • Hoe ga ik om met klachten?
  • Hoe kan ik meer warme leads krijgen en voorkom ik dat ik alleen koude acquisitie moet gaan doen?
  • Hoe geef ik een, interactieve verkooppresentatie die ook echt verkoopt?
  • Hoe kunnen wij de communicatie binnen ons team verbeteren?

Inmiddels hebben wij op onze afdeling Klantenservice meerdere trainingen via Christine gevolgd. Ze heeft ons team getraind in klantcontact en verkoop. Christine geeft haar trainingen met onwijs veel enthousiasme. Ze houdt je geboeid door de theorie en praktijk goed met elkaar af te wisselen, door mooie handvatten te geven en door haar grote hoeveelheid energie. Waardevol om te zien dat het geleerde daadwerkelijk in de praktijk wordt toegepast en dat collega’s die hier minder ervaring in hadden nu aangeven dat ze het ook echt leuk vinden. Vanuit het team nog een mooi compliment over de sales training: ‘ik dacht dat sales niets voor mij was, maar ik ben er nu door de training achter gekomen dat het wel bij mij past!’ Ik wil Christine bedanken voor onze zeer prettige samenwerking en ik maak in de toekomst graag weer gebruik van haar kennis en ervaring.
Miranda van der Kooij, Manager Verkoop Binnendienst de Rolf Groep

Wil je weten of ik de geschikte trainer ben voor jou of je team? Neem dan vrijblijvend contact met me op om te sparren! Bel 06 24759267 of mail me!

Contact