Verkoopondersteuning

Tijdelijke verkoopondersteuning voor jou, je team, je bedrijf

Heb je wel eens nagedacht over tijdelijke verkoopondersteuning van een professional? Soms kan het zijn dat je behoefte hebt aan wat extra handjes:

  • Een medewerker is uitgevallen, wie neemt de taken nu over?
  • Er is gewoon te veel werk waardoor jij of je medewerkers niet aan het werven van nieuwe klanten toekomen.
  • Je wil vooral datgene doen waar je goed in bent, en dat is niet het binnenhalen van klanten
  • Je hebt iemand nodig met veel verkoopervaring die je team een boost kan geven
  • Je wil graag een diepgaand tevredenheidsonderzoek doen, maar dan wel door een extern persoon

En zo zijn er nog wel meer redenen waarom tijdelijke verkoopondersteuning een goede oplossing kan zijn. Of het nu gaat om het werven van nieuwe klanten, het aansturen van een verkoopafdeling of klantenservice, of het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek, ik kan jou hiermee helpen.

Flexibel

Je kunt me op flexibele basis inhuren. Alles hangt af van jouw specifieke behoeftes en wensen. Ik werk alleen samen met bedrijven die een dienst of product verkopen waar ik volledig achter kan staan, want ik ben ervan overtuigd dat ik pas echt succesvol kan zijn voor jouw bedrijf als ik 100% geloof in wat jij te bieden hebt. Ik werk vaak samen met bedrijven die actief zijn op het gebied van duurzaamheid, onderwijs, opleidingen of de zorg. Ook start-ups kloppen bij mij aan.

Tijdelijk

Tijdelijk blijft tijdelijk. Het is niet de bedoeling dat ik jarenlang bij jouw bedrijf blijf zitten.  De ondersteuning kan enkele weken, maanden of een jaar duren. In overleg bepalen we hoeveel dagen per week ik inzetbaar ben.

Kun je mijn hulp gebruiken?

Heb jij behoefte aan tijdelijke verkoopondersteuning en wil je weten of en wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Na een eerste gesprek zal al duidelijk worden of ik je kan verder kan helpen. En wie weet zit ik binnenkort bij jou op kantoor (of thuis als dat nog steeds nodig is…). Bel 06 24759267 of gebruik de onderstaande contactbutton.

Contact