VERKOPEN PAST WEL BIJ MIJ

‘Inmiddels hebben wij op onze afdeling Klantenservice meerdere trainingen via Christine gevolgd. Ze heeft ons team getraind in klantcontact en verkoop.

Christine geeft haar trainingen met onwijs veel enthousiasme. Ze houdt je geboeid door de theorie en praktijk goed met elkaar af te wisselen, door mooie handvatten te geven en door haar grote hoeveelheid energie.Waardevol om te zien dat het geleerde daadwerkelijk in de praktijk wordt toegepast en dat collega’s die hier minder ervaring in hadden nu aangeven dat ze het ook echt leuk vinden. Vanuit het team nog een mooi compliment over de salestraining: ‘ik dacht dat verkopen niets voor mij was, maar ik ben er nu door de training achter gekomen dat het wel bij mij past!’ Ik wil Christine bedanken voor onze zeer prettige samenwerking en ik maak in de toekomst graag weer gebruik van haar kennis en ervaring.’

    Miranda van der Kooij, Manager Verkoop Binnendienst de Rolf Groep