De klantencommunicatiekoningin voor wie geen sprookjes wil verkopen

Christine, Je haalt bij mij de ‘angst’ van het verkopen af en hebt me geleerd dat geloven in wat je kunt en weten wat je waard bent een succesvollere manier is om met opdrachtgevers in gesprek te gaan.’ Een compliment dat ik kreeg van een deelnemer. Gelukkiger kun je me niet maken. Dan is mijn missie geslaagd!

Mensen worden pas succesvol in verkopen als ze het ook echt leuk gaan vinden! Ik vind het een geweldige uitdaging om mensen uit hun weerstand te halen en ze te laten ervaren dat verkopen, en alles wat daarmee samenhangt, niets anders is dan het helpen van je klant, open en eerlijk communiceren en gewoon jezelf blijven! Ik noem mezelf ook wel de klantencommunicatiekoningin voor wie geen sprookjes wil verkopen!

Sinds 2002 ben Ik gecertificeerd trainer en coach.
Mijn stijl van trainen en coachen wordt door deelnemers vaak omschreven als zeer praktijkgericht, down-to-earth, levendig, en met een flinke dosis humor! Mijn jarenlange ervaring in de verkoop zet ik volop in tijdens mijn trainingen. Plezier hebben in wat ik doe, geldt voor mij zeker als ik train of coach en verkoop!

In mijn trainingen en coaching maak ik graag gebruik van de verhelderende DISC-methode. Meer begrip, inzicht in eigen gedrag en vooral ook onderling begrip is vaak de mooie uitkomst van de DISC Analyse. Verkopers kunnen hun communicatie naar en hun relatie met de klant verbeteren en verkoopmanagers kunnen effectiever gaan leidinggeven.

Inmiddels heb ik duizenden mensen in binnen- en buitenland getraind. Ik doe dit in het Nederlands, en in het Engels. Ik spreek ook Spaans, Frans en Duits. Dat is handig als ik mensen individueel coach of groepen train met diverse nationaliteiten. Kortom ik voel me als een vis in het nationale en internationale water. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je me beter leren kennen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.