Voor wie

Ik werk met ondernemers, verkoopmanagers en (verkoop)medewerkers samen die op een eerlijke en transparante manier willen verkopen. Anders gezegd, ik werk met mensen die geen sprookjes willen verkopen! Mijn klanten willen een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen en de wereld op wat voor manier dan ook. Veel van mijn klanten zijn actief op het gebied van duurzaamheid, opleiding, onderwijs, consultancy of de zorg.

Als ze bij mij aankloppen is meestal het volgende aan de hand:

 • Ze zijn enorm gepassioneerd over wat ze doen, maar vinden het lastig om hun boodschap te verkopen
 • Er zijn nieuwe medewerkers in het team die dringend een (verkoop)training nodig hebben
 • Ze kunnen wel wat extra handjes (die van mij) gebruiken in het verkoopteam.
 • Ze hebben nooit acquisitie gedaan of hoeven doen omdat de business vanzelf ging, maar die tijden zijn voorbij! Help, wat nu?
 • Ze halen onvoldoende uit hun klantgesprekken, de omzet stagneert
 • Ze zien het niet zitten om (koude) acquisitie te doen.
 • Ze worden geconfronteerd met klachten en willen sommige klanten zelfs liever achter het behang plakken.
 • Een verkoopteam loopt niet lekker. De onderlinge communicatie is niet om over naar huis te schrijven.,

Wat ze willen is:

 • Leren hoe ze kunnen verkopen zonder het gevoel te hebben dat ze aan het verkopen zijn
 • Leren hoe ze nieuwe klanten kunnen aantrekken en behouden zodat de omzet stijgt
 • Leuke eerlijke, relaxte gesprekken voeren met klanten en klanten die ‘ja’ zeggen!
 • Minder koude en meer warme acquisitie doen
 • Minder klachten
 • Klantgerichter werken
 • Verkoopmedewerkers die snel inzetbaar zijn en resultaat boeken
 • Een gemotiveerd verkoopteam dat met plezier samenwerkt!

Ik help ondernemers en bedrijven om dit te bereiken. Dat doe ik door training en coaching. Online en offline. Coaching kan ook on the job! Hierbij zet ik mijn jarenlange praktijkervaring in het verkoopvak in. Ik ontwerp mijn trainingen altijd op maat, zodat mijn trainingen perfect aansluiten bij de dagelijkse praktijk zodat deelnemers er ook direct mee aan de slag kunnen!

Wil je weten of ik je echt kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via tel: 06 247 59 267 of mail via onderstaande contactbutton. Ik zal je eerlijk vertellen of ik wat voor je kan betekenen. Ik zal je in ieder geval geen sprookje verkopen!

Contact